top of page
 • Quin és el preu per 8 persones? / ¿Cúal es el precio para 8 personas?
  El preu és per estança. 200 €/ nit, independentment de les persones que sigueu. En el cas de ser 8 persones són 25 € per persona/nit. El precio es por estancia. 200€/noche, independientemente de las personas que seáis. En caso de ser 8 personas, són 25€ por persona/ noche.
 • El preu inclou neteja final, roba de llit i tovalloles? / ¿Incluye el precio limpieza final, ropa de cam y toallas?"
  Sí, tot està inclòs en el preu. Sí, todo está inlcuído en el precio.
 • Existeixen càrrecs accessoris com la taxa turística no inclosa en el preu? / ¿Existen cargos accesorios como la tasa turística no incluída en el precio?
  No, està inclòs en el preu. No, está incluído en el precio.
 • Es pot modificar l'hora de sortida si no hi han entrades en el mateix dia? / ¿La hora de salida se puede modificar si no hay entradas el mismo día?
  Sí. En cas de no haver-hi entrades el mateix dia es pot fer "late check out" o sortir a l'hora que millor us vagi. Sí. En caso de no haber entradas el mismo día se puede hacer ‘late check out’ o salir a la hora que os vaya mejor.
 • Teniu climatització o algun altre sistema de refrigeració? / ¿Tenéis climatización u otro sistema de refrigeración?
  Sí, la casa està dotada de refrigeració amb un sistema d'aire condicionat. Sí, la casa está dotada de refrigeración con un sistema de aire acondicionado.
 • Existeixen llocs per refrescar-se com rius i/o piscina municipal? / ¿Existen sitios para refrescarse como ríos y/o piscina municipal?
  El preu de la casa inclou els "pases" per la piscina municipal de Maldà. A part, a la Vall del Corb, existeixen rierols i peixeres per poder gaudir de la naturalesa i refrescar-se. Con el precio de la casa incluye los pases para la piscina municipal de Maldà. A parte, en la Vall del Corb, existen riachuelos y ‘peixeres’ para poder disfrutar de la naturaleza y refrescarse.
bottom of page